SERVISI KAMI

Tampilan conto produk

Produk kami umumna dilakukeun dina 2 karya: di kaleresan frékuénsi tinggi sapertos kantong filing, binder ring, papan klip, kantong pensil, kantong neundeun; dina jahitan gawekeun sapertos portopolio, seleting bélter, kantong pensil, kantong balanja, kantong kosmetik, kantong komputer jsb.

Tentang Kami

  • IMG_8919v

Quanzhou Camei Stationery Bag didirikan dina taun 2003, anu mangrupikeun perusahaan industri perdagangan, khusus dina ngembangkeun, manufaktur, jual kantong sareng alat tulis. Kami parantos lulus sertifikasi tina ISO9001, BSCI, SEDEX, ogé mangrupikeun audit tina perusahaan perusahaan asing luar negeri (sapertos Walmart, Office Depot, Disney, jsb). Produk kami umumna dilakukeun dina 2 karya: di kaleresan frékuénsi tinggi sapertos kantong filing, binder ring, papan klip, kantong pensil, kantong neundeun; dina jahitan damel sapertos portopolio, seleting bélter, kantong pensil, kantong balanja, kantong kosmetik, kantong komputer sareng sajabana. Perusahaan kami ngagaduhan kamampuan desain sareng ngembangkeun, aya rupa-rupa kantong alat tulis, gaya endah, kualitas luhur. Diekspor ka seueur nagara sareng kawasan sapertos Eropa, Amérika Serikat, Jepang, sareng anu sanés gaduh reputasi anu saé sacara internasional. 

SAHA NU PILIH US