LAYANAN KAMI

tampilan sampel produk

Produk urang utamana dijieun dina 2 workmanship: dina workmanship frékuénsi luhur kawas filing tas, ring map, papan klip, pouch pensil, kantong neundeun;dina stitching workmanship kawas portopolio, seleting map, kantong pensil, kantong balanja, kantong kosmetik, kantong komputer jsb.

Tentang Kami

Quanzhou Camei Stationery Bag diadegkeun dina taun 2003, nyaéta perusahaan industri sareng perdagangan, khusus dina ngembangkeun, manufaktur, penjualan kantong sareng alat tulis.Kami parantos lulus sertifikasi ISO9001, BSCI, SEDEX, ogé pamariksaan seueur perusahaan anu kasohor asing (sapertos Walmart, Office Depot, Disney, jsb.).Produk urang utamana dijieun dina 2 workmanship: dina workmanship frékuénsi luhur kawas filing tas, ring map, papan klip, pouch pensil, kantong neundeun;dina stitching workmanship kawas portopolio, seleting map, pouch pensil, kantong balanja, kantong kosmetik, kantong komputer jsb parusahaan urang boga bebas kamampuhan desain jeung ngembangkeun, aya rupa-rupa kantong alat tulis, gaya exquisite, kualitas luhur.Diékspor ka loba nagara jeung wewengkon kawas Éropa, Amérika Serikat, Jepang, jsb Geus miboga reputasi pohara alus sacara internasional.

NAHA MILIH KAMI

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami