2630 kantong pensil

Katerangan Singkat:

Item NO. : 2630 kantong pensil

Bahan: poliéster, PU kulit

Kelir: héjo, fuschia

Ukuran: 18,5 * 3,5 * 3CM

Pembungkusan: kantong 1pc / pp

GW: 3.95KGS

NW: 2.95KGS

CBM: 0,1

20 GP Qty: 24960pcs

40 GP Qty: 53760pcs

FOB Port: XiaMen

Pamayaran: Ku TT

Pangiriman: 20-45days

Pasar Ékspor Utama: Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Asia

Panerapan: Kantor / Sakola / Kado


Jinis Produk

Produk Tag

Item NO. : 2630 kantong pensil

Bahan: poliéster, PU kulit

Kelir: héjo, fuschia

Ukuran: 18,5 * 3,5 * 3CM

Pembungkusan: kantong 1pc / pp

GW: 3.95KGS

NW: 2.95KGS

CBM: 0,1

20 GP Qty: 24960pcs

40 GP Qty: 53760pcs

FOB Port: XiaMen

Pamayaran: Ku TT

Pangiriman: 20-45days

Pasar Ékspor Utama: Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Asia

Panerapan: Kantor / Sakola / Kado


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami