2982 Ngalengkepan File

Katerangan Singkat:

Item NO. : 2982 Ngalengkepan File

Matéri: kulit PP 、

Warna: Hideung 、 Bodas 、 Oranyeu

Ukuran: 330 * 275 * 55mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

 Inpo Dasar

Item NO. : 2982 Ngalengkepan File

Matéri: kulit PP 、

Warna: Hideung 、 Bodas 、 Oranyeu

Ukuran: 330 * 275 * 55mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami