3080 Papan Klip

Katerangan Singkat:

Ayat NO: 3080 clip dewan

Bahan: PU kulit

Warna: Hideung 、 Bulao 、 Coklat

Ukuran: A4 / A5 / A6 / A7

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

 Inpo Dasar

Ayat NO: 3080 clip dewan                       

Bahan: PU kulit

Warna: Hideung 、 Bulao 、 Coklat

Ukuran: A4 / A5 / A6 / A7

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori