Kantong cai 3091

Katerangan Singkat:

Item NO. : Kantong cai 3091

Bahan: PVC

Kelir: biru, koneng

Ukuran: 320 * 140 * 600 mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP

GW: 1.84 KG

NW: 2,84 KG

CBM: 0,089

20 GP Qty: 18540 pcs

40 GP Qty: 36420 PCS

FOB Port: XiaMen

Pamayaran: Ku TT

Pangiriman: 20-45days

Pasar Ékspor Utama: Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Asia

Panerapan: Kantor / Sakola / Kado


Jinis Produk

Produk Tag

Item NO. : Kantong cai 3091

Bahan: PVC

Kelir: biru, koneng

Ukuran: 320 * 140 * 600 mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP

GW: 1.84 KG

NW: 2,84 KG

CBM: 0,089

20 GP Qty: 18540 pcs

40 GP Qty: 36420 PCS

FOB Port: XiaMen

Pamayaran: Ku TT

Pangiriman: 20-45days

Pasar Ékspor Utama: Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Asia

Panerapan: Kantor / Sakola / Kado


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami