3142 Binder Bél

Katerangan Singkat:

Ayat NO. 3142 Binder Cincin

Bahan: kulit 、 PP

Warna: Beureum 、 Hideung 、 Bodas 、 Oranyeu 、 Gelap héjo 、 Angkatan Laut 、 Biru sareng saterasna

Ukuran: 305 * 240 * 40mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

 Inpo Dasar

Ayat NO. 3142 Binder Cincin

Bahan: kulit 、 PP

Warna: Beureum 、 Hideung 、 Bodas 、 Oranyeu 、 Gelap héjo 、 Angkatan Laut 、 Biru sareng saterasna

Ukuran: 305 * 240 * 40mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami