3179 Ganda Pencét Pespisan Double Zipper

Katerangan Singkat:

 Item NO. 3179 Ganda Pencét Pencét Zipper

Bahan: poliéster

Warna: Biru 、 Langit Biru 、 Beureum 、 Hideung 、 Sliver

Ukuran: 220 * 90 * 45MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

 Inpo Dasar 

Item NO. 3179 Ganda Pencét Pencét Zipper                     

Bahan: poliéster

Warna: Biru 、 Langit Biru 、 Beureum 、 Hideung 、 Sliver

Ukuran: 220 * 90 * 45MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami