3184 Kantong Kantong

Katerangan Singkat:

Ayat NO. 3184 Kantong syiling

Bahan: kulit

Warna: Dark héjo 、 Konéng 、 Oranyeu 、 Hideung 、 Beureum 、 Biru

Ukuran: 80 * 80 * 15MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

 Inpo Dasar Ayat NO. 3184 Kantong syiling                     

Bahan: kulit

Warna: Dark héjo 、 Konéng 、 Oranyeu 、 Hideung 、 Beureum 、 Biru

Ukuran: 80 * 80 * 15MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP    


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami