3209 Ranté Kunci

Katerangan Singkat:

Item NO. : 3209 Ranté Kunci

Bahan: Kulit

Warna: Coklat 、 Beureum 、 Hideung

Ukuran: 42 * 42MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP

GW: 25KG

NW: 24KG

CBM: 0,033

20 GP Qty: 1800K

40 GP Qty: 4000K

FOB Port: XiaMen

Pamayaran: Ku TT

Pangiriman: 25-45days

Pasar Ékspor Utama: Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Asia

Panerapan: Kantor / Sakola / Kado


Jinis Produk

Produk Tag

Item NO. : 3209 Ranté Kunci

Bahan: Kulit

Warna: Coklat 、 Beureum 、 Hideung

Ukuran: 42 * 42MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP

GW: 25KG

NW: 24KG

CBM: 0,033

20 GP Qty: 1800K

40 GP Qty: 4000K

FOB Port: XiaMen

Pamayaran: Ku TT

Pangiriman: 25-45days

Pasar Ékspor Utama: Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oséania, Asia

Panerapan: Kantor / Sakola / Kado


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami