Carita Urang

 image002

QuanZhou Camei Stationery Co., Ltd diadegkeun dina 1996. Ti bengkel leutik 20 urang, ngaliwatan dulur's gawé teuas tur dedications, urang geus dimekarkeun jadi hiji perusahaan komprehensif diwangun panalungtikan, pabrik jeung jualan produk alat tulis.

image003

Dina 2000, urang dipindahkeun ka pabrik anyar pikeun ngembangkeun salajengna.

Ayeuna, parusahaan kami boga leuwih 10000 méter pasagi diri diwangun wewengkon manufaktur sarta gudang.

image005

Leuwih 200 personel

image007

Simkuring gaduh departemén jualan internasional urang sorangan.

Sababaraha salesperson profésional, pesenan konsisten sapanjang taun kalayan hasil jualan alus.

image009

Perusahaan kami parantos ngamimitian manufaktur produk frekuensi tinggi saprak 1996, jalur produksi frekuensi tinggi kami ngagaduhan seueur mesin canggih sareng operator anu berpengalaman.

image011

Urang ogé geus nyetél garis produksi nyulam kalawan leuwih 200 mesin nyulam canggih béda jeung pagawe terampil.

image013

Aya ogé garis produksi fokus kana produk tas kulit dumasar lem jeung pagawe terampil kalawan téhnik lem countertop profésional.

image015 

 

Kami ngenalkeun manajemén produksi canggih Toyota di 2013 pikeun ngajantenkeun produksi langkung lancar, ningkatkeun efisiensi, sareng mastikeun kualitas produk anu langkung saé.

image017

Perusahaan kami ngahasilkeun rupa-rupa kantong alat tulis, gaya unik kalayan kualitas anu saé.

 image019

Produk urang diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos Eropa, AS sareng Jepang.

  image021

Perusahaan kami parantos konsisten kana kualitas sareng waktos pangiriman langkung ti 20 taun, sareng parantos kéngingkeun pujian ti para klien di mana waé.

image023

Perjalanan perusahaan: Urang ngatur perjalanan grup unggal taun pikeun karyawan;Contona: 2016 ChangTai 2 poé lalampahan;2017 FuZhou PingTang 2 poé lalampahan;2018 NingDe TaiLao Gunung 2 poé lalampahan;

image025

image027

Kagiatan;Aktivitas karyawan triwulanan sapertos naék gunung musim semi, acara olahraga usum panas, kompetisi ngagulung dadu gugur (tradisi di propinsi Fujian kidul), sareng banquet tungtung taun sateuacan Taun Anyar Cina.

image029
image031
image033

image035

Taun 2016, perusahaan kami parantos ngondang seueur klien koperasi pikeun ngahadiran upacara ulang taun 20 taun kami sareng éta mangrupikeun acara anu gumbira pikeun sadayana.

image037image039

Pelatihan: Perusahaan kami parantos nyetél Akademi Camei.Kami tujuanana pikeun rutin nyewa ahli pikeun ngajar sareng ngatur latihan luar pikeun sadaya staf.

image041image043 image045

 


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami