Taros Kami

Quanzhou Camei Ele & alat tulis Co., Ltd.

Alamat

No.3 Yuanxiang St Jiangnan

Anyar High-Tech Éléktronik Émbaran Industrial Park

Quanzhou 362000, Fujian, Cina

Telepon

0086-13905968882

0086-13906098788

0086-18876288752

0086-18876228372

0086-18876272215

0086-18876261897

0086-18876220823

Jam-jaman

Senén-Jumaah:8AM ka 17:30PM

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami