Taros Kami

Quanzhou Camei Ele & alat tulis Co, Ltd.

Alamat

Yuanxiang St. Jiangnan

Taman Émbaran Elektronik Tinggi Énggal Anyar

Quanzhou 362000, Fujian, Cina

Telepon

0086-13905968882

0086-13906098788

0086-18876288752

0086-18876228372

0086-18876272215

0086-18876261897

0086-18876220823

Jam

Senén-Jumaah:8AM ka 17:30 PM

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami