kantong leungeun detached glitter kantong plastik transparan tote jelas PVC kantong kosmetik mawa-on kantong balanja perjalanan pantai

Katerangan pondok:

Barang NO.: 2673 kantong leungeun
Bahan: PVC, Poliéster
Warna: Pink
Ukuran: 470*145*380MM
bungkusan: 1 PCS/PP tas
GW: 11,57 KG
NW: 10,57 KG
CBM: 0.06
20 GP Jumlah: 10300PCS
40 GP Jumlah: 22300PCS
FOB Port: XiaMen
Pembayaran: ku TT
Pangiriman: 20-45days
Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, Asia
Aplikasi: sakola / kantor / hadiah


Rincian produk

Tag produk

Kantong anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ieu didamel saé kalayan tali PVC sareng poliéster anu kuat pikeun taktak atanapi panangan.Cukup ageung pikeun nyandak sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun sadinten, sareng cukup gaya dina citak sareng diménsi pikeun mastikeun yén anjeun gaya anu paling anjeun tiasa janten!

Saé salaku kantong sadinten, kantong balanja, kantong pantai, kantong sapeuting, dompet ageung, kantong popok, sareng seueur deui!

Candy warna pink, transparan jeung glitter handles, fashion jeung stylish.

Bungkusan mitoha anu tiasa dicabut, panyimpen anu lumayan, nahan estetika kantong sareng ngajagi rusiah leutik dina kantong.

kapasitas badag, gampang pikeun nyimpen kaperluan sapopoé.

Dijieun tina bahan PVC, awét sarta waterproof.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami