Kantong makeup tas kosmétik kulit rumbai sareng cecekelan wristlet sareng panutupanana seleting handap datar kantong organizer stand-up kapasitas ageung pikeun awéwé awéwé

Katerangan pondok:

  • Barang NO.: 3223 kantong kosmetik
  • Bahan: Kulit
  • Warna: biru/coklat
  • Ukuran: 210*150*85 MM
  • bungkusan: 1 PCS/PP tas
  • GW: 8,13 KG
  • NW: 7.13KG
  • CBM: 0.108
  • 20 GP Jumlah: 14444PCS
  • 40 GP Jumlah: 31111PCS
  • FOB Port: XiaMen
  • Pembayaran: ku TT
  • Pangiriman: 20-45days
  • Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, Asia
  • Aplikasi: Hadiah


Rincian produk

Tag produk

Kantong kosmetik Ca-Mei ieu dirancang pikeun nyimpen sareng ngatur sikat, lipstik, gunting, mascara, parfum sareng alat kosmetik anu sanés.Sleting lancar, sareng PUkulitbahan alus tapi teu gede pisan.Desain tassel sareng warna, kantong leutik idéal pikeun jalma-jalma tina sagala umur.Serbaguna sareng multi-fungsi, ogé tiasa dilayanan salaku kantong, kantong gelas sareng kantong aksésori, nyumponan kabutuhan anjeun sacara maksimal.

Kantong kageulisan kosmetik ieu lega sareng cocog sareng asesoris perjalanan, makeup, lotion, sikat, sareng sadaya perlengkapan kaéndahan anu anjeun peryogikeun.Mibanda handap datar nu ngamungkinkeun pikeun gampang diuk dina counter atawa dresser.

Kualitas premium- Dijieunna tina PU anu kuat, tahan ngagemkulitbahan nyadiakeun panyalindungan hébat ngalawan lebu, goresan sarta nabrak.

nilai hébat-Ukuran: 210 * 150 * 85MM, bentuk sagi opat.Kompak nalika seleting, gampang pas kana kantong sakola anjeun, ransel sareng kantong ringkes.Nilai hébat, hadir kalawan 1 kantong seleting badag tur anjeun bisa kalayan gampang ningali ngaliwatan stationeries anjeun sarta asesoris.

Desain stylish- Penampilan percetakan holografik lengkep, nyaluyukeun kabutuhan anjeun.Workmanship exquisite jeung desain praktis, kompak, portabel, beurat hampang tapi awét.Jahitan anu dikuatkeun ningkatkeun daya tahan wadah pensil.

kapasitas badag- Lega pisan di jero, cocog pikeun sikat, koin, konci, kosmétik, alat makeup sareng barang-barang leutik anu sanés.Henteu aya frills atanapi kantong anu teu dipikabutuh dina kasus stasioner langsing, saderhana tapi fungsional.

Sleting mulus- Beulah barang anjeun sareng nyegah seleting dibuka sareng alat tulis murag tina kantong seleting.Tarik perlahan-lahan penarik seleting nalika anjeun muka seleting lancar.Panutupan seleting kualitas, gampang dibuka sareng ditutup.

Rupa-rupa warna-Kami gaduh 2 warna anu béda pikeun dipilih (aneka, atanapi coklat, biru) janten angkat, pilih karesep anjeun sareng bawa dunya anjeun dina kasenangan anu meriah!

Multifungsi-Merenah pikeun nyimpen koin tunai, jeung asesoris séjén, ogé bisa dipaké salaku kantong pensil, kantong file, hal organizer.

Prosés téhnologis- Plat uji Prenatal-Motong bahan-Leupaskeun bahan-Jahitan-Packing

Kontrol kualitas- Mariksa bahan anu mumpuni- Pamariksaan QC Bengkel- Pamariksaan inspektur produksi- Pamariksaan pengawas réngsé- Pamariksaan manajer gudang- Pamariksaan AQL









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami