Warta

  • 4 cara pikeun ngamajukeun papacangan palanggan

    Pangalaman palanggan anu munggaran sapertos tanggal munggaran.Anjeun ngagaduhan aranjeunna cukup kabetot ngomong enya.Tapi pagawéan anjeun tacan beres.Anjeun kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun ngajaga aranjeunna aktipitas - sareng satuju kana langkung seueur tanggal!Pikeun pangalaman palanggan, ieu mangrupikeun opat cara pikeun ngagancangkeun papacangan.Palanggan anu ...
    Maca deui
  • Reuwas: Ieu pangaruh pangbadagna dina kaputusan konsumén 'meuli

    Kantos mesen sandwich sabab sobat atanapi salaki anjeun damel, sareng éta saé saé?Kalakuan saderhana éta tiasa janten pelajaran anu pangsaéna pikeun anjeun naha palanggan ngagaleuh - sareng kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna mésér deui.Pausahaan tilelep dollar jeung sumber kana survey, ngumpul data jeung nganalisis sakabéh éta.Aranjeunna...
    Maca deui
  • Nyadiakeun unggul presentasi jualan ka konsumén

    Sababaraha salespeople yakin yén bagian pangpentingna tina panggero jualan téh bubuka."The 60 detik kahiji nyieun atawa megatkeun jualan," aranjeunna sigana pikir.Panalungtikan némbongkeun euweuh korelasi antara bukaan jeung kasuksésan, iwal dina jualan leutik.Sababaraha detik munggaran penting upami penjualan nampilkeun ...
    Maca deui
  • 8 ekspektasi customer - sarta cara salespeople bisa ngaleuwihan aranjeunna

    Seuseueurna salespeople bakal satuju sareng dua poin ieu: Kasatiaan Pelanggan mangrupikeun konci pikeun kasuksésan penjualan jangka panjang, sareng ngaleuwihan ekspektasi palanggan mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngahontal éta.Lamun ngaleuwihan ekspektasi maranéhanana, aranjeunna impressed.Upami anjeun nyumponan harepanana, aranjeunna puas.Nganteurkeun...
    Maca deui
  • Kertas Laporan Industri, Perlengkapan Kantor sareng Alat Tulis 2022

    Pandemik pencét pasar Jerman pikeun kertas, suplai kantor sareng alat tulis.Dina dua taun koronavirus, 2020 sareng 2021, penjualan turun ku total 2 milyar euro.Kertas, salaku sub-pasar panggedéna, nunjukkeun turunna anu paling kuat kalayan turunna penjualan 14.3 persen.Tapi jualan kantor ...
    Maca deui
  • Jalur ka toko online anjeun nyalira

    toko online sorangan?Dina séktor kertas sareng alat tulis, sababaraha usaha - khususna pangecér ukuran leutik sareng sedeng - teu gaduh.Tapi toko wéb henteu ngan ukur nawiskeun sumber panghasilan énggal, aranjeunna ogé tiasa nyetél langkung gampang tibatan anu disangka ku seueur jalma.Perlengkapan seni, alat tulis, khusus ...
    Maca deui
  • Béjakeun langsung ka konsumén anjeun naon anu énggal dina bisnis anjeun - jieun buletin anjeun nyalira

    Sakumaha sampurna upami anjeun tiasa nginpokeun ka konsumén anjeun sateuacanna ngeunaan datangna barang énggal atanapi parobihan kana rentang anjeun?Bayangkeun tiasa nyarioskeun ka konsumén anjeun ngeunaan produk tambahan atanapi aplikasi poténsial tanpa aranjeunna kedah lungsur heula ka toko anjeun.Sareng kumaha upami anjeun tiasa ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngahurungkeun balanja kana momen kabagjaan - Pituduh pikeun nyieun konsumén senang

    Pandemik parantos ngagancangkeun parobihan dina paripolah balanja.Ayeuna sanés ngan ukur kelompok sasaran anu langkung ngora, pribumi digital, anu ngahargaan kana genah balanja online - tanpa wates tempat atanapi waktos.Tapi masih aya kahayang pikeun pangalaman produk haptic sareng sosial ...
    Maca deui
  • Muka telepon tiis jeung pesen katuhu A konci pikeun prospecting

    Tanya wae salesperson naon bagian tina ngajual aranjeunna paling daek, sarta ieu meureun bakal jawaban maranéhna: tiis-nelepon.Perkara teu sabaraha capably dilatih aranjeunna janten consultative sarta customer-fokus, sababaraha salespeople nolak nyieun pipa tina prospek receptive mun nelepon tiis.Tapi éta tetep hiji ...
    Maca deui
  • 7 tips keren pikeun layanan palanggan média sosial

    Upami seuseueurna palanggan anjeun aya di hiji tempat, sigana anjeun ogé bakal aya - ngan pikeun mastikeun yén aranjeunna ditulungan sareng bagja.Dua per tilu sabenerna dina hiji tempat.Éta média sosial, sareng ieu kumaha anjeun tiasa ngurus aranjeunna.Janten jasa sosial anjeun kedah saé - upami henteu langkung saé ...
    Maca deui
  • Cara ngagunakeun kegigihan pikeun meunangkeun deui palanggan anu leungit

    Nalika jalma henteu gaduh kegigihan anu cekap, aranjeunna nampi tampikan sacara pribadi.Aranjeunna jadi hesitant mun meunang di hareup customer poténsi sejen sabab nyeri poténsi tampikan teuing gede pikeun ngajalankeun resiko.Ninggalkeun panolakan tukang Penjual kalayan kegigihan gaduh kamampuan pikeun ...
    Maca deui
  • 5 tren SEO di 2022 - Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan optimasi mesin pencari

    Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan optimasi mesin pencari Jalma anu ngajalankeun toko online terang kumaha pentingna panempatan anu saé dina ranking Google.Tapi kumaha éta jalan?Kami bakal nunjukkeun ka anjeun dampak SEO sareng nunjukkeun naon tim situs wéb dina industri kertas sareng alat tulis khususna kedah konsi ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami