Latihan sareng diajar manajemén kinerja Camei 2020

Supaya sacara efektif nguatkeun manajemén pamréntahan kinerja sadaya karyawan perusahaan, sareng masihan pangarahan lengkep kana pedoman sareng insentif sareng pangendalian pamréntahan prestasi, dina tanggal 28 Juli, perusahaan nyusun peluncuran dina ruangan rapat di lantai 3. gedong kantor di No.3 Yuanxiang Street, Taman Perusahaan Téknologi Tinggi Jiangnan, Kota Quanzhou [2020 Pelatihan Manajemén Kinerja sareng Pembelajaran], langkung ti 20 manajer tengah sareng senior ti Jiamei Stationery milu latihan ieu.

1 (2)

Pikeun latihan ieu, perusahaan ngulem Pak He Huan sareng Bapak Chen Ping ti Beijing Changsong Group pikeun masihan kuliah. Ceramah kasebut dilakukeun ku wangun "Kuliah guru sareng dolanan di kelas". Di kelas, dua guru nganalisa sareng ngajelaskeun pelaksanaan anu henteu cekap "béas pot gedé", "egalitarianism", sareng "henteu lucu" dina sababaraha perusahaan.

4 (2)

Jalma mangrupikeun faktor lingkungan anu ageung pikeun karyawan dina perusahaan. Aranjeunna alus pikeun nungtun sareng ngamotivasi, sareng aranjeunna tiasa ngetok énergi anu ageung disumputkeun handapeun gunung es. Ngalakukeun penilaian ngaliwatan faktor kamampuan sareng nyimpulkeun crux tim dina data tiasa ningkatkeun kamampuan tim usaha perusahaan ka tingkat anu langkung luhur.

2 (2)

Ngalangkungan narasi guru, sadayana ngabahas pangalaman sareng pangalaman ayeuna, sareng kumaha cara ngamangpaatkeun éta dina karya salajengna pikeun ningkatkeun daya saing sareng kohesion tim, sareng ngamajukeun perbaikan damel tim.

3 (2)

Dinten ayeuna, dua guru ti Grup Changsong ngajar anu sabar. Ayeuna, sababaraha perusahaan ngagaduhan masalah manajemén, sapertos struktur gaji anu teu masuk akal sareng henteu aya metode anu hadé pikeun pangajen kinerja. Dina hambalan saterusna, perusahaan bakal salajengna ningkatkeun mekanisme evaluasi, insentif sareng restraint mékanisme, nguatkeun palaksanaan sareng aplikasi hasil evaluasi, sareng terus-terusan ngamajukeun tingkat manajemén internal perusahaan pikeun mastikeun hasil lengkep tina tujuan perusahaan.


Waktu pos: Jul-29-2020