QuanZhou Camei

Kalayan pangwangunan COVID-19, perekonomian parambatan. Dina kaayaan ieu, sababaraha perusahaan ngagantungkeun ngajalankeun, kumaha oge, Camei henteu ngan ukur ngajamin operasi biasana, tapi ogé museurkeun ningkatkeun diri ku nyalidikan sareng ngamekarkeun produk sareng ningkatkeun pamutahiran internal supados nyayogikeun layanan anu langkung éfisién sareng komprehensif ka para nasabah saatos wabah.

Dina 2020 taun, Camei parantos nandatanganan kontrak sareng Beijing Changsong Consulting Co, Ltd pikeun nyayogikeun latihan anu sistematis pikeun sadaya jasa managers.Each manajemén fungsi ngalaksanakeun diajar sareng ningkat dina palatihan, ningkatkeun kamampuan manajemén sorangan.This damel perusahaan salaku sacara gembleng langkung efisien tibatan sateuacanna, kualitas staf parantos dibajikeun. Upami urang tiasa langkung hadé ngawula para nasabah sareng nganyahokeun barang-barang dina langkung gancang.

1


Waktu pos: Jul-07-2020