Berita Berita

  • Camei 2020 performance management training and learning

    Latihan sareng diajar manajemén kinerja Camei 2020

    Supaya sacara efektif nguatkeun manajemén pamréntahan kinerja sadaya karyawan perusahaan, sareng masihan pangarahan lengkep kana pedoman sareng insentif sareng pangendalian pamréntahan prestasi, dina tanggal 28 Juli, perusahaan nyusun peluncuran dina ruangan rapat di lantai 3. ngawangun kantor ...
    Maca deui
  • QuanZhou Camei

    QuanZhou Camei

    Kalayan pangwangunan COVID-19, perekonomian parambatan. Dina kaayaan ieu, sababaraha perusahaan ngagantungkeun ngajalankeun, kumaha oge, Camei henteu ngan ukur ngajamin operasi biasana, tapi ogé museurkeun ningkatkeun diri ku nyalurkeun sareng ngamekarkeun produk sareng ningkatkeun mana internal.
    Maca deui