Desain panutupanana seleting buka-lebar khaki staring fashion percetakan kulit + poliéster pouch pouch pensil kasus kalawan panutupanana seleting kalawan jero bolong saku grid jeung wadah pulpen kapasitas badag kantong kosmetik organizer kado gede pikeun lalaki awéwé pikeun kantor bisnis suplai alat tulis sakola

Katerangan pondok:

  • Barang NO.: 3235 Kantong pensil
  • Bahan: Poliéster + Kulit
  • Warna: Khaki
  • Ukuran: 205*30*100 MM
  • Bungkusan: 120pcs / ctn
  • GW: 5,2 KG
  • NW: 6.2KG
  • CBM: 0.11
  • 20 GP Jumlah: 28500PCS
  • 40 GP Jumlah: 61000PCS
  • FOB Port: XiaMen
  • Pembayaran: ku TT
  • Pangiriman: 20-45days
  • Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, Asia

Aplikasi: Sakola


Rincian produk

Tag produk

Kantong pensil Ca-Mei ieu dirancang pikeun nyimpen sareng ngatur pulpén, pensil, pulpén gél, spidol, pamupus, gunting, protraktor sareng alat tulis sanés.Sleting lancar, sareng poliéster&kulitna saé tapi henteu ageung.Desain panutupanana seleting kabuka-legajeungkhakiwarna, kantong leutik idéal pikeun jalma sakabeh umur.Serbaguna sareng multi-fungsi, ogé tiasa dilayanan salaku kantong makeup, kantong gelas sareng kantong aksésori, nyumponan kabutuhan anjeun sacara maksimal.

Kualitas premium- Dijieunna tina bahan poliéster anu kuat sareng tahan ngagem nyayogikeun panyalindungan anu saé ngalawan lebu, goresan sareng nabrak.

nilai hébat-Ukuran: 205 * 30 * 100 MM, bentuk sagi opat.Kompak nalika seleting, gampang pas kana kantong sakola anjeun, ransel sareng kantong ringkes.Nilai hébat, hadir kalawan 1 kantong seleting badag tur anjeun bisa kalayan gampang ningali ngaliwatan stationeries anjeun sarta asesoris.

Desain stylish- Kalayan saku grid bolong jero sareng wadah pulpén, ngatur alat tulis anjeun kalayan rapih.Workmanship exquisite jeung desain praktis, kompak, portabel, beurat hampang tapi awét.

kapasitas badag- Lega pisan di jero, cocog pikeun pulpén, sorotan, koin, konci, kosmétik, alat-alat makeup sareng barang-barang leutik sanés.Henteu aya frills atanapi kantong anu teu dipikabutuh dina kasus stasioner langsing, saderhana tapi fungsional.

Sleting mulus- Desain panutupanana seleting kabuka-lega, gunana sareng zippy.Top-kiyeu seleting ensures muka mulus tur nutup.Jahitan anu dikuatkeun ningkatkeun daya tahan wadah pensil.Panutupan seleting kualitas, gampang dibuka sareng ditutup.

Ragam warna- Kami gaduh warna anu béda pikeun dipilih, ngaropea karesep anjeun sareng ngalaksanakeun dunya anjeun dina kasenangan!

Multifungsi-Merenah pikeun nyimpen koin tunai, jeung asesoris séjén, ogé bisa dipaké salaku kantong kosmetik.

Prosés téhnologis- Plat uji Prenatal-Motong bahan-Leupaskeun bahan-Jahitan-Packing

Kontrol kualitas- Mariksa bahan anu mumpuni- Pamariksaan QC Bengkel- Pamariksaan inspektur produksi- Pamariksaan pengawas réngsé- Pamariksaan manajer gudang- Pamariksaan AQL








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami