Proses Kami

Prosés urutan sampel: Mesen - bahan anggota kana analisis sistem - soursing nurutkeun sarat kualitas panalungtikan, meuli bahan, nganteurkeun bahan kana gudang (nu pamariksaan kualitas, nguji) jeung dina waktos anu sareng pikeun ngalakonan produksi - coba motong (kapang) - - Bahan potong - Bahan kontrol bahan (bagian nguji ukuran tés, spésifikasi, jsb), produksi diproduksi, dibungkus (mariksa produk sateuacanna, Inspeksi produk semi-réngsé, pamariksaan lengkep produk rengse) - Produk kana gudang (inspeksi sampling ku inspektur kualitas) - kiriman

Prosés produksi lengkep

Bahan dugi

Numutkeun bahan dibagi kana bahan utama, bahan bantu, bahan bungkusan, gudang ka tilu gudang béda, unggal gudang boga storekeeper jawab manajemén jeung kontrol.Saatos sadaya bahan dugi ka gudang, inspektur kualitas bakal ngalakukeun tés fisik sareng kimia dina bahan-bahan numutkeun sarat palanggan.Ngawengku test fastness warna, test semprot uyah, test shrinkage, jsb bahan bisa asup ka gudang ngan sanggeus lulus ditampa.

image001

Bahan Pamotongan

Simkuring gaduh dua bengkel motong, hiji keur lawon, nu séjén pikeun kardus jeung bahan precision tinggi lianna.Sadaya produk bakal ngatur motong molds pikeun produksi sidang, nurutkeun produksi sidang prenatal rapat.Departemén kualitas sareng departemén produksi ngabahas metode prosés anu pangsaéna dumasar kana uji coba pikeun ngahindarkeun masalah kualitas.Produksi percobaan mumpuni, saméméh potongan bahan bulk formal.

image003

Departemen Control Bahan Produksi

Sadaya bahan bakal sumping di departemen kontrol bahan sateuacan dikirim ka bengkel.Controller bahan bakal ngitung kuantitas bahan, sareng controller kualitas ogé bakal pariksa sareng pariksa ukuran sareng kualitas bahan.Saatos lulus pamariksaan, bahan bakal dikirim ka bengkel.Bahan controller Kaluaran bahan nurutkeun jadwal produksi.After bahan anjog di bengkel, tanaga manajemén workshop ogé bakal pariksa jeung mastikeun bahan.

image005

Produksi Produk

Sateuacan produksi masal, bengkel bakal ngahasilkeun sampel ruku pikeun konfirmasi customer urang, sarta produksi jadi disusun ngan sanggeus konfirmasi customer urang.Sanggeus narima bahan, manajer workshop bakal ngadistribusikaeun bahan ka worker jawab unggal prosés nurutkeun prosedur produksi.Unggal prosés bakal ngalakukeun konfirmasi sapotong kahiji, tanaga kualitas sarta tanaga teknis mastikeun sapotong kahiji, mimiti formal produksi.Unggal jalur produksi bakal gaduh tanaga kualitas pikeun pamariksaan titik sareng pamariksaan unggal prosés pikeun nyegah produk semi-réngsé dina produksi.Sakabeh garis produksi nyaéta operasi garis assembly.Departemen bungkusan tanggung jawab bungkusan produk rengse, sarta unggal pakét dilengkepan inspektur kualitas pikeun inspeksi pinuh produk.After bungkusan produk, bakal dikirim ka gudang produk rengse, panangtu gudang keur ngitung kuantitas saméméh gudang. .Perhatos yén urang gaduh tilu bengkel produksi, bengkel frekuensi tinggi, bengkel jahit, bengkel produk lem, prosés operasi sami.

image007 image011 image009

Produk rengse kana gudang

Produk réngsé diangkut ka gudang ku staf bengkel, sareng penjaga gudang ngitung kuantitas.Saatos gudang, inspektur produk rengse bakal mariksa produk nurutkeun AQL. Dina waktu nu sarua nyieun laporan produk, cirian produk, ngabedakeun produk mumpuni jeung teu minuhan sarat, produk unqualified bakal dikirim deui ka bengkel pikeun rework.Pangiriman ngan ukur tiasa diatur saatos nampi laporan produk anu mumpuni ti inspektur kualitas.

image013 image015


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami