Tentang Kami

Tentang Kami

pic01

Pausahaan urang boga pabrik sorangan-bulit, nu katutupan ampir 12.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 300 pagawé, boga rupa-rupa parabot frékuénsi luhur canggih tur alat jahit, waktos kalungguhan produksi nyaéta 20-40 poé, sampel nyieun siklus téh 1- 7 dinten, siklus sampling panggancangna tiasa 1 dinten pas urang nampi sarat.Sapanjang 25 taun katukang, kami parantos konsisten kana kualitas sareng waktos pangiriman.visi customer urang téh win-win gawé babarengan jeung kreasi gabungan future.We yakin yén gawé babarengan urang pasti bakal mantuan ngabalukarkeun anjeun leuwih cemerlang!

Quanzhou Camei Stationery Bag diadegkeun dina taun 2003, nyaéta perusahaan industri sareng perdagangan, khusus dina ngembangkeun, manufaktur, penjualan kantong sareng alat tulis.Kami parantos lulus sertifikasi ISO9001, BSCI, SEDEX, ogé pamariksaan seueur perusahaan anu kasohor asing (sapertos Walmart, Office Depot, Disney, jsb.).Produk urang utamana dijieun dina 2 workmanship: dina workmanship frékuénsi luhur kawas filing tas, ring map, papan klip, pouch pensil, kantong neundeun;dina stitching workmanship kawas portopolio, seleting map, pouch pensil, kantong balanja, kantong kosmetik, kantong komputer jsb parusahaan urang boga kamampuhan mandiri desain jeung ngembangkeun, aya rupa-rupa kantong alat tulis, gaya exquisite, kualitas luhur.Diékspor ka loba nagara jeung wewengkon kawas Éropa, Amérika Serikat, Jepang, jsb Geus miboga reputasi pohara alus sacara internasional.

pic02

Kalayan ngembangkeun COVID-19, ékonomi parantos ngalambatkeun.Dina kaayaan ieu, sababaraha usaha ngagantungkeun ngajalankeun, kumaha oge, Camei teu ukur ngajamin operasi normal, tapi ogé konsentrasi dina ngaronjatkeun diri ngaliwatan nalungtik tur ngamekarkeun produk jeung ngaronjatkeun manajemen internal guna nyadiakeun layanan leuwih efisien sarta komprehensif ka konsumén sanggeus wabah.

Dina taun 2020, Camei parantos nandatanganan kontrak sareng Beijing Changsong Consulting Co., Ltd. pikeun nyayogikeun pelatihan sistematis pikeun sadaya manajer di-layanan. Masing-masing tanaga fungsi manajemén diajar sareng tumbuh dina pelatihan, ningkatkeun kamampuan manajemén sorangan. sacara gembleng leuwih efisien ti saméméhna, kualitas staf geus improved.So nu urang bisa hadé ngalayanan konsumén jeung nungkulan hal on karya leuwih gancang.

Budaya Perusahaan

EEF0A60DEDA078210BD51A4D5ACB4833
IMG_0066
_20181029133651
02842E0FD3F40F251786E9D920E5FA61_
IMG_9607
all 20190102094455
P1210622
_20180207104802
company train

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami