Tentang Kami

Tentang Kami

pic01

Pausahaan kami ngagaduhan pabrik baranani nyalira, anu sakitar ampir 12,000 meter pasagi, kalayan langkung ti 300 karyawan, ngagaduhan rupa-rupa alat frekuensi tinggi sareng peralatan ngaput, waktos kalungguhan produksi 20-40 dinten, pembuatan sampel nyaéta 1- 7 dinten, siklus sampling panggancangna tiasa janten 1 dinten saatos nampi syarat. Sapanjang 25 taun katukang, kami angger sacara konsisten nganut sareng kualitas pangiriman. Visi customer kami nyaéta gotong-win gotong royong sareng nyiptakeun gabungan masa depan. Kami yakin yén gawé babarengan kami pasti bakal nulungan anjeun nyababkeun langkung cemerlang!

Quanzhou Camei Stationery Bag didirikan dina taun 2003, anu mangrupikeun perusahaan industri perdagangan, khusus dina ngembangkeun, manufaktur, jual kantong sareng alat tulis. Kami parantos lulus sertifikasi tina ISO9001, BSCI, SEDEX, ogé mangrupikeun audit tina perusahaan perusahaan asing luar negeri (sapertos Walmart, Office Depot, Disney, jsb). Produk kami umumna dilakukeun dina 2 karya: di kaleresan frékuénsi tinggi sapertos kantong filing, binder ring, papan klip, kantong pensil, kantong neundeun; dina jahitan gawekeun sapertos portopolio, seleting bélter, kantong pensil, kantong balanja, kantong kosmetik, kantong komputer sareng sajabana. Perusahaan kami ngagaduhan kamampuan desain sareng ngembangkeun, aya rupa-rupa kantong alat tulis, gaya endah, kualitas luhur. Diekspor ka seueur nagara sareng kawasan sapertos Eropa, Amérika Serikat, Jepang, sareng anu sanés gaduh reputasi anu saé sacara internasional. 

pic02

Kalayan pangwangunan COVID-19, perekonomian parambatan. Dina kaayaan ieu, sababaraha perusahaan ngagantungkeun ngajalankeun, kumaha oge, Camei henteu ngan ukur ngajamin operasi biasana, tapi ogé museurkeun ningkatkeun diri ku nyalidikan sareng ngamekarkeun produk sareng ningkatkeun pamutahiran internal supados nyayogikeun layanan anu langkung éfisién sareng komprehensif ka para nasabah saatos wabah.

Dina 2020 taun, Camei parantos nandatanganan kontrak sareng Beijing Changsong Consulting Co, Ltd pikeun nyayogikeun latihan anu sistematis pikeun sadaya jasa managers.Each manajemén fungsi ngalaksanakeun diajar sareng ningkat dina palatihan, ningkatkeun kamampuan manajemén sorangan.This damel perusahaan salaku sacara gembleng langkung efisien tibatan sateuacanna, kualitas staf parantos dibajikeun. Upami urang tiasa langkung hadé ngawula para nasabah sareng nganyahokeun barang-barang dina langkung gancang.

Perusahaan Budaya

EEF0A60DEDA078210BD51A4D5ACB4833
IMG_0066
_20181029133651
02842E0FD3F40F251786E9D920E5FA61_
IMG_9607
all 20190102094455
P1210622
_20180207104802
company train