Jasa Kami

1.Ngeunaan pamariksaan
Anu mimiti, upami anjeun milih produk anu dirarancang sacara mandiri ku perusahaan kami, kami tiasa nyayogikeun harga anu paling nguntungkeun numutkeun syarat uji produk sareng kuantitas produk di pasar anjeun. (Tina halaman wéb kami, katalog, proposal ti penjualan lalaki, sareng anu sanésna. asup)
Kadua, pikeun konsumén nyadiakeun gambar / sampel pikeun inquire, urang boga tanaga akuntansi husus pikeun akurat ngitung petik produk nurutkeun sarat customer.Simkuring gaduh akuntansi jeung audit mékanisme Inok pisan rigorous.

2.Ngeunaan sampel
Simkuring gaduh tim design pisan profésional urang sorangan sarta proofing, kalawan dua désainer kalibet dina leuwih ti 10 taun pangalaman desain produk, master bubuka template, opat proofing produk.Urang tiasa gaduh produk réngsé dina sakedik 24 jam.Sarta kami bisa ngaropéa pikeun anjeun, tapi ogé nurutkeun gambar anjeun proofing akurat.Henteu masalah naon jinis desain cetak anu anjeun peryogikeun, desain pola, desain gaya.
image001 image005 image003


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami