Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

Kajujuran, tanggung jawab, gawé babarengan, babagi prestasi!

QQ20200519115024

nilai inti Camei

Kajujuran, wani nyandak tanggung jawab, gawé babarengan, babagi prestasi.

visi parusahaan Camei

Pikeun ngawangun merek abad-lami dina industri alat tulis sareng kantong.

visi pagawe Camei

Bagja gawé, hirup makmur.

Misi Camei

Pikeun kalibet dina bisnis alat tulis sareng kantong anu ngamungkinkeun jalma-jalma ngaraosan kahirupan anu bagja.

271961964385537585

Camei manajemén tenet

Sagalana keur hirup hadé.

pintonan customer Camei

Kerjasama win-win sareng nyiptakeun masa depan babarengan.

Témbongkeun produk Camei

Kualitas alus, exquisiteness, karajinan.

Konsep bakat Camei

Rajin sareng giat, kalayan kamampuan sareng integritas politik.

workshop3

Gaya gawé Camei

Serius, gancang, sareng tetep janji.

Kritéria gawé Camei

Pikeun mastikeun parantosan tugas.

positioning identitas pagawe

Alat tulis, ahli manufaktur tas.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami