3181 Pél Pencét

Katerangan Singkat:

 Ayat NO: 3181 Pél Pencét

Bahan: poliéster

Warna: Biru 、 Langit Biru 、 Beureum 、 Hideung 、 Sliver

Ukuran: 200 * 80 * 45MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

Inpo Dasar 

Ayat NO: 3181 Pél Pencét                     

Bahan: poliéster

Warna: Biru 、 Langit Biru 、 Beureum 、 Hideung 、 Sliver

Ukuran: 200 * 80 * 45MM

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami