Kubus pasagi bentuk khaki staring fashion percetakan kulit + poliéster pensil pouch kantong pulpén kalawan seleting panutupanana kapasitas badag tas kosmetik organizer kado gede pikeun lalaki awéwé pikeun kantor bisnis suplai alat tulis sakola

Katerangan pondok:

  • Barang NO.: 3230 Kantong pensil
  • Bahan: Poliéster + Kulit
  • Warna: Khaki
  • Ukuran: 210*70*120 MM
  • Bungkusan: 48pcs/ctn
  • GW: 3,0 KG
  • NW: 4.0KG
  • CBM: 0,097
  • 20 GP Jumlah: 12900PCS
  • 40 GP Jumlah: 27800PCS
  • FOB Port: XiaMen
  • Pembayaran: ku TT
  • Pangiriman: 20-45days
  • Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, Asia
  • Aplikasi: Sakola


Rincian produk

Tag produk

Kantong pensil Ca-Mei ieu dirancang pikeun nyimpen sareng ngatur pulpén, pensil, pulpén gél, spidol, pamupus, gunting, protraktor sareng alat tulis sanés.Sleting lancar, sareng poliéster&kulitna saé tapi henteu ageung.Desain percetakan grafis jeungkhakiwarna, kantong leutik idéal pikeun jalma sakabeh umur.Serbaguna sareng multi-fungsi, ogé tiasa dilayanan salaku kantong makeup, kantong gelas sareng kantong aksésori, nyumponan kabutuhan anjeun sacara maksimal.

Kualitas premium- Dijieunna tina bahan poliéster anu kuat sareng tahan ngagem nyayogikeun panyalindungan anu saé ngalawan lebu, goresan sareng nabrak.

nilai hébat-Ukuran: 210 * 70 * 120 MM, bentuk kubus pasagi.Kompak nalika seleting, gampang pas kana kantong sakola anjeun, ransel sareng kantong ringkes.Nilai hébat, hadir kalawan 1 kantong seleting badag tur anjeun bisa kalayan gampang ningali ngaliwatan stationeries anjeun sarta asesoris.

Desain stylish- Workmanship exquisite jeung desain praktis, kompak, portabel, beurat hampang tapi awét.

kapasitas badag- Lega pisan di jero, cocog pikeun pulpén, sorotan, koin, konci, kosmétik, alat-alat makeup sareng barang-barang leutik sanés.Henteu aya frills atanapi kantong anu teu dipikabutuh dina kasus stasioner langsing, saderhana tapi fungsional.

Sleting mulus- Top-kiyeu seleting ensures muka mulus tur nutup.Jahitan anu dikuatkeun ningkatkeun daya tahan wadah pensil.Panutupan seleting kualitas, gampang dibuka sareng ditutup.

Ragam warna- Kami gaduh warna anu béda pikeun dipilih, ngaropea karesep anjeun sareng ngalaksanakeun dunya anjeun dina kasenangan!

Multifungsi-Merenah pikeun nyimpen koin tunai, jeung asesoris séjén, ogé bisa dipaké salaku kantong kosmetik.

Prosés téhnologis- Plat uji Prenatal-Motong bahan-Leupaskeun bahan-Jahitan-Packing

Kontrol kualitas- Mariksa bahan anu mumpuni- Pamariksaan QC Bengkel- Pamariksaan inspektur produksi- Pamariksaan pengawas réngsé- Pamariksaan manajer gudang- Pamariksaan AQL








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami