4 cara pikeun ngamajukeun papacangan palanggan

Businessman touching 'ENGAGE' word on virtual screen

 

Pangalaman palanggan anu munggaran sapertos tanggal munggaran.Anjeun ngagaduhan aranjeunna cukup kabetot ngomong enya.Tapi pagawéan anjeun tacan beres.Anjeun kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun ngajaga aranjeunna aktipitas - sareng satuju kana langkung seueur tanggal!Pikeun pangalaman palanggan, ieu mangrupikeun opat cara pikeun ngagancangkeun papacangan.

Konsumén sibuk, kacau sareng dibombardir ku tawaran ti pesaing anjeun.Janten anjeun peryogi taktik pikeun tetep fokus sareng terlibat sareng anjeun.Tip ieu bakal ngabantosan para ahli di American Express.

Ngadidik aranjeunna

Naha anjeun damel dina kaayaan B2B atanapi B2C, konsumén anjeun sigana hoyong terang langkung seueur ngeunaan industri atanapi kaayaan anu ngajantenkeun aranjeunna mésér ti anjeun.

Untungna, anjeun tiasa nawiskeun aranjeunna pamekaran profésional sareng / atanapi pribadi dina sababaraha cara sareng waktos supados aranjeunna ampir sok mendakan anu cocog sareng kahirupan sibukna.Pamasaran sareng / atanapi tim pangalaman palanggan anjeun sigana gaduh bahan atikan anu tos aya anu tiasa dibungkus ku cara anu sanés pikeun nampung diajar.

Ngawangun kursus online sareng podcast.Jieun perpustakaan kursus-kursus, ditambah lambaran tip anu tiasa diunduh atanapi kertas bodas.Promosikeun "portal pendidikan" dina saluran média sosial anjeun.Kirim pesen email, ngajak para nasabah pikeun ngaksésana.Ganjaran aranjeunna (sugan ku diskon) pikeun ngagunakeun kursus.

Bijil

Individu dina hubungan anyar mindeng ilubiung dina "timbal balik reuwas," méré hadiah kaduga atawa kahadean pikeun nembongkeun sabaraha unggal paduli keur sejen tur tetep hubungan pindah ka hareup dina arah positif.

Sami tiasa dianggo pikeun usaha sareng profésional pangalaman palanggan anu nyobian ngajaga seuneu tetep hirup sareng para nasabah énggal.

Jieun "pop up" pangalaman - pondok, acara seru di lokasi fisik atawa online.Bewarakeun acara dina saluran média sosial anjeun.Hal-hal pikeun dicoba: penjualan flash éksklusif pikeun pembeli anyar, aksés ka ahli dina widang anu dipikaresep ku palanggan anjeun, acara ngahibur sapertos seni atanapi olahraga lokal, atanapi aksés kana buku anu anyar anu relevan.

Pribadi nuturkeun

Dina waktos anu paling komunikasi dilakukeun ngaliwatan komputer sareng aplikasi (saleresna henteu nganggo sora dina telepon), turutan pribadi bakal ngalibetkeun para nasabah langkung ti hiji téks atanapi email anu kantos tiasa.

Palayanan palanggan sareng pro penjualan tiasa nelepon - sanaos kana suratsora - saatos ngagaleuh heula sareng ngabagi tip pikeun ngamangpaatkeun produk atanapi jasa, sigana ngarujuk kana halaman wéb anjeun pikeun tip.

Pribadi deui

Kawas surat cinta dina hubungan romantis budding, salah sahiji cara anu pangalusna pikeun kalibet konsumén dina hubungan profésional anjeun ku komunikasi pribadi.

Ideally, Anjeun pribados unggal pesen.Tapi anjeun kamungkinan gaduh seueur teuing pikeun ngirim sareng ngabales pikeun personalisasi unggal waktos.Tambih Deui, konsumén henteu ngarepkeun réspon pribadi kana patarosan dasar.

Tapi ngakuan yén unggal palanggan anyar henteu peryogi unggal pesen anu anjeun kirimkeun.Bagikeun konsumén kana kategori dumasar kana naon anu aranjeunna mésér, karesep sareng demografina pikeun mastikeun yén anjeun ngirim pesen, tawaran sareng hatur nuhun anu pas.

Malah leuwih hadé, paké sistem CRM anjeun pikeun ngalacak karesepna sareng ngahontal éta nalika barang-barang éta dijual atanapi anu sami sayogi.

 

Sumberdaya: Diadaptasi tina Internét


waktos pos: May-26-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami