Panyekel kartu ngaran saku kasus bisnis ID Dompét folder hal kiridit pikeun kantor bisnis sakola pamakéan sapopoé pikeun lalaki awéwé

Katerangan pondok:

Barang NO.: 2611 Panyekel kartu ngaran
Bahan: kulit PU
Warna: Coklat, beureum, fuchsia
Ukuran: 105*70*8 MM
bungkusan: 1 PCS/PP tas
GW: 11,1 KG
NW: 10,1 KG
CBM: 0.02
20 GP Jumlah: 260000PCS
40 GP Jumlah: 560000PCS
FOB Port: XiaMen
Pembayaran: ku TT
Pangiriman: 20-45days
Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, Asia
Aplikasi: kantor


Rincian produk

Tag produk

Kantong kartu portabel Ca-Mei ieu pikeun anu hoyong nyéépkeun kantongna.Anjeun moal kuciwa mésér kantong kartu ieu.

Ku panalungtikan urang, gampang mawa jeung merenah mayar jadi trendi, duit tunai geus teu populér salaku saméméhna, dompét tradisional gede pisan dina saku anjeun teu cocog deui pikeun kahirupan urang ayeuna.Janten urang mendakan cara anu langkung saé pikeun mawa sareng ngajagi kartu sareng artos anjeun.Désainer Ca-Mei nempatkeun ideu inovasi hirupna kana dompét ieu, éta dikembangkeun pikeun nyugemakeun jalma-jalma anu hoyong nyandak artos sareng kartu kalayan gampang, tujuan urang pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung saé.

kapasitas badag- Buku kartu bisnis ieu hadir kalawan 10 transparan PVC leungeun baju kaca sisi ganda na 2 kantong samping, bisa nahan nepi ka 50 kartu bisnis atawa kartu kiridit (gumantung kana ketebalan kartu).Ukuran kartu maksimum cocog: 3.6″ x 2.2″.Larapkeun pikeun kartu catetan, bisnis sareng kartu pribadi, KTP sareng kartu kiridit, jsb.
Portabel & merenah- Ukuran: 105*70*8 MM.Propil langsing sareng desain anu beuratna ringan ngajantenkeun wadah kartu bisnis ieu gampang dibawa.Jaga kartu bisnis anjeun saé, rapih sareng di tangan sepanjang waktos.
Gampang pariksa sareng milarian kartu- Leungeun baju PVC kualitas luhur mangrupikeun buktina goresan pikeun masihan kajelasan anu optimal pikeun gampang ditingali.Jumlahna 12 Kaca.Tiap kaca ngandung 3 individu liang nu ngidinan Anjeun pikeun nempatkeun kartu deui ka tukang saprak kaca anu dua kali sided katempo.
bahan awét- Kartu bisnis urangpangaturdijieunna tina cai-tahan jeung maké-tahan PU, bertulang kalawan edges disegel jeung awét PVC kartu bisnis sleeves.
Penampilan profésionalce- Hideung klasik kalayan tampilan anu elegan sareng ramping, wadah kartu gaya buku tiasa ngajantenkeun anjeun langkung reueus sareng kasempetan.Ieu kado idéal pikeun kulawarga anjeun, babaturan, klien, associates, atawa salaku souvenir parusahaan!
Unisex- Dibikeun desain anu ramping & konstruksi kulit anu mulus, ieu mangrupikeun kantong langsing anu populer pikeun awéwé & lalaki.Aranjeunna ngadamel ide kado anu saé pikeun para wisatawan dina kahirupan anjeun!Idéal pikeun jalma sakabeh umur.
Prosés téhnologis- Plat uji Prenatal- Pemotongan bahan- Pelepasan bahan- Lem- Jahitan- Bungkusan
Kontrol kualitas- Mariksa bahan & mumpuni- Pamariksaan QC Bengkel- Pamariksaan inspektur produksi- Pamariksaan pengawas réngsé- Pamariksaan manajer gudang- Pamariksaan AQL

 








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami