Vintage bolong lawon neundeun kantong balanja organizer tote reusable

Katerangan pondok:

Barang NO.: 2779 kantong balanja
Bahan: kain jaring
Warna: Oranyeu, pink, biru
Ukuran: 325 * 290 * 80mm
bungkusan: 1 pcs/tas OPP
GW: 14,8 KG
NW: 13.8KG
CBM: 0.1131
20 GP Jumlah: 18390 PCS
40 GP Jumlah: 39610 PCS
FOB Port: XiaMen
Pembayaran: ku TT
Pangiriman: 20-45days
Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, Asia
Aplikasi: Kantor/Sakola/Kado


Rincian produk

Tag produk

Gampang ngahiliwirkantong balanja, dina kaayaan dibeuli na ogé dina reuwas.

Cukup ageung pikeun nyandak sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun sadinten, sareng cukup gaya dina citak sareng diménsi pikeun mastikeun yén anjeun gaya anu paling anjeun tiasa janten!

Saé salaku kantong beurang,kantong balanja, Kantong pantai, kantong sapeuting, dompét ageung, kantong popok, sareng seueur deui!
lawon bolong kualitas luhur bisa diumbah, nu teu luntur sanajan ngumbah sababaraha kali.
Pola bolong alam anu tahan gores sareng vintage.
Sleting lemes sareng gampang dibuka sareng ditutup.
kapasitas Lagre, barangpangatur.







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami