5 warna kantong balanja poli tali adjustable kantong popok perjalanan pantai ningali ngaliwatan kantong

Katerangan pondok:

  • Barang NO.: 2746 kantong balanja
  • Bahan: Poliéster
  • Warna: Bulao, pirus, fuchsia, héjo ngora, oranyeu
  • Ukuran: 390*295*55mm
  • bungkusan: 1 pcs/tas OPP
  • GW: 16,9 KG
  • NW: 15,9 KG
  • CBM: 0.105
  • 20 GP Jumlah: 11800 PCS
  • 40 GP Jumlah: 25500 PCS
  • FOB Port: XiaMen
  • Pembayaran: ku TT
  • Pangiriman: 20-45days
  • Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, Asia
  • Aplikasi: Kantor/Sakola/Kado


Rincian produk

Tag produk

Kantong anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ieu hadir sareng 5 warna anu sayogi, anu mangrupikeun tren fashion.

Cukup ageung pikeun nyandak sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun sadinten, sareng cukup gaya dina citak sareng diménsi pikeun mastikeun yén anjeun gaya anu paling anjeun tiasa janten!

Saé salaku kantong sadinten, kantong balanja, kantong pantai, kantong sapeuting, dompet ageung, kantong popok, sareng seueur deui!

Diwangun saé kalayan poliéster anu kuat, gampang dibersihkeun sareng awét.

Tali adjustable hadir sareng dua posisi titik, saé pikeun taktak atanapi panangan.

Luhur kabuka kalayan sleting YKK glide, ningali sadaya barang-barang anjeun.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami