3001 Ngalengkepan File

Katerangan Singkat:

Item NO. : 3001 Ngalengkepan File

Matéri: kulit PP 、

Warna: Bodas 、 Hideung 、 Oranyeu

Ukuran: 330 * 250 * 45mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

 Inpo Dasar 

Item NO. : 3001 Ngalengkepan File

Matéri: kulit PP 、

Warna: Bodas 、 Hideung 、 Oranyeu

Ukuran: 330 * 250 * 45mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP        


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami