2985 Pencil pot

Katerangan Singkat:

Item NO. : 2985 Pencil pot

Bahan: PVC

Warna: Hideung 、 biru, héjo, beureum

Ukuran: 140 * 75 * 75mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP


Jinis Produk

Produk Tag

 Inpo Dasar

Item NO. : 2985 Pencil pot

Bahan: PVC

Warna: Hideung 、 biru, héjo, beureum

Ukuran: 140 * 75 * 75mm

Pembungkusan: Kantong 1pcs / OPP      


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami